Prezentacija Hrvatske na sajmu WTM u Londonu

Slika /arhiva/LONDON, 12.-15.11.2007;WTM_Landscape.jpg
 
Na jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi koja okuplja profesionalce u turističkoj industriji, ovaj se tjedan na sajmu WTM (World Travel Market), u Londonu predstavlja i hrvatska turistička ponuda, priopćili su iz HTZ-a.

Hrvatska turistička zajednica izlaže na štandu od 240 metara četvornih, gdje se uz opću turističku ponudu predstavljaju i turističke tvrtke iz Hrvatske.

Hrvatsko izaslanstvo predvode Zdenko Mičić, državni tajnik za turizam, Želimir Kramarić, pomoćnik ministra, te Niko Bulić direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice.

Tiskovna konferencija o novostima iz hrvatske turističke ponude održava se danas u 13 sati, a u narednim danima sajma održat će se niz sastanaka s britanskim turoperatorima i partnerima.

Većina turoperatora objavila je svoje programe za 2008. godinu i već sada imaju intenzivne kampanje za rani „booking“ nudeći razne popuste i pogodnosti gostima koji već sada razmišljaju o odmoru za sljedeću godinu. Broj turoperatora koji rade Hrvatsku svake godine raste, a ove godine Hrvatsku u svojim programima nudi čak 170 britanskih turoperatora.


Pisane vijesti