MINISTAR TURIZMA DAMIR BAJS NA DODJELI PLAKETA ZA 100 VODEĆIH HRVATSKIH RESTORANA

Slika /arhiva/restorcro-w.jpg

Ministar turizma Damir Bajs nazočit će dodjeli plaketa za „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica“ i predstavljanju knjige „100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti“, koja će se održati 13. svibnja 2008. na Trsatskoj gradini u Rijeci, s početkom u 13,00 sati. Suorganizatori manifestacije su Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga restoratera Hrvatske, čije aktivnosti podupire Ministarstvo turizma. Prošle je godine u izboru za najboljih 100 hrvatskih restorana obuhvaćeno više od 2400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. U knjizi „100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti“ predstavljeni su izabrani restorani i recepti njihovih specijaliteta te opismo prirodnog, povijesnog i kulturnog okružja.

Ministar turizma Damir Bajs nazočit će dodjeli plaketa za „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica“ i predstavljanju knjige  „100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti“, koja će se održati 13. svibnja 2008. na Trsatskoj gradini u Rijeci, s početkom u 13,00 sati.

Suorganizatori manifestacije su Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga restoratera Hrvatske, čije aktivnosti podupire Ministarstvo turizma.

Prošle je godine u izboru za najboljih 100 hrvatskih restorana obuhvaćeno više od 2400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. U knjizi „100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti“ predstavljeni su izabrani restorani i recepti njihovih specijaliteta te opis prirodnog, povijesnog i kulturnog okružja.



Najave