MINISTAR TURIZMA S PREDSTAVNICIMA HAK-a O PRIPREMI TURISTIČKE SEZONE

Slika /arhiva/d-bajs.jpg

Pozivamo vas na konferenciju za novinare koja će se održati poslije sastanka ministra Bajsa s predstavnicima HAK-a, u utorak, 27. svibnja 2008. s početkom u 11,30 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14 (dvorana na IV. katu). Teme konferencije za novinare su aktivnosti Ministarstva turizma i Hrvatskog autokluba u pripremi turističke sezone 2008. Ministarstvo turizma i Hrvatski autoklub će u sklopu pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku 2008. godinu nastaviti suradnju na planu informiranja inozemnih motoriziranih turista u cestovnom prometu u Republici Hrvatskoj i razmijeniti mišljenja u svezi uvođenja vinjeta u Republici Sloveniji.

Pozivamo vas na konferenciju za novinare koja će se održati poslije sastanka ministra Bajsa s predstavnicima HAK-a, u utorak, 27. svibnja 2008. s početkom u 11,30 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14 (dvorana na IV. katu).

Teme konferencije za novinare su aktivnosti Ministarstva turizma i Hrvatskog autokluba u pripremi turističke sezone 2008.

Ministarstvo turizma i Hrvatski autoklub će u sklopu pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku 2008. godinu nastaviti suradnju na planu informiranja inozemnih motoriziranih turista u cestovnom prometu u Republici Hrvatskoj i razmijeniti mišljenja u svezi uvođenja vinjeta u Republici Sloveniji. 



Najave