MINISTAR TURIZMA U UMAGU I NOVIGRADU

Slika /arhiva/UMAG/NOVIGRAD, 18.-19.srpnja 2008;d-bajs.jpg

Ministar turizma Damir Bajs posjetit će Umag, gdje će nazočiti konferenciji za novinare u petak, 18. srpnja, s početkom u 9,30 sati, povodom otvorenja hotela Sol Coral, Istraturista Umag d.d.

Poslije toga, u hotelu Coral, održat će se 4. sjednica Turističkog vijeća HTZ-a na kojoj će biti predstavljen Strateški marketinški plan hrvatskog turizma 2008.-2012.-, te će se razmotriti stanje na emitivnim tržištima i aktualna problematika ovogodišnje turističke sezone, kao i natječaji za direktore i voditelje predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu.

Sljedećeg dana, u subotu, 19. srpnja, ministar turizma će u 11 sati svečano otvoriti obiteljski hotel Villa Cittar u Novigradu istarskom. U Umagu, istoga dana u 16,00 sati ministar će održati sastanak s članovima Izvršnog odbora HUP-a, Udruge ugostiteljstva i turizma, hotel Coral, dvorana Royal.

Poslije sastanka, u 17,00 sati, predviđene su izjave za nvonare.

Tema sastanka je izrada dubinske analize stanja u sektoru turizma i ugostiteljstva, uz sudjelovanje: Jake Andabaka, predsjednika Udruge ugostiteljstva i turizma, Gordane Tomičić, predsjednice Uprave Istraturista d.d. Umag, Kristijana Staničića, predsjednika Uprave Liburnia riviera hotela d.d. Opatija, Branimira Jurišića, direktora Milenij hotela d.o.o. Zagreb, Đure Popijača, glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, Jasne Kulušić, direktorice Udruge ugostiteljstva i turizma.

Ministar Bajs predstavit će stanje i plan aktivnosti na izradi dubinske analize, dok će Jasna Kulušić prezentirati prijedloge HUP-a po poglavljima dubinske analize. 



Najave