Hrvatska po prvi put na velikom turističkom sajmu u Dubaiu

Slika /arhiva/arabtravel.jpg

Hrvatska turistička ponuda po prvi put će se predstaviti na velikom turističkom sajmu Arabian Travel Market u Dubaiu, koji se održava od 1. do 4. svibnja, najavljeno je iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Po riječima direktora Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimira Bakića, ta je turistička zajednica domaćin na hrvatskom štandu, a uz turističku ponudu Hrvatske i Dubrovačko-neretvanske županije predstavit će se i nekoliko hotelskih kuća s dubrovačkog područja.

Procjenjujemo da će naše prvo pojavljivanje na sajmu u Dubaiu biti zanimljivo poslovnim posjetiteljima, te da će se u budućnosti razviti poslovna suradnja s komercijalnim nositeljima ponude iz Dubrovačko-neretvanske županije, prvenstveno u segmentu luksuznih putovanja, kazao je Vladimir Bakić.

Sajam Arabian Travel Market u Dubaiu održava se četrnaest put, na njemu će izlagati 2.600 izlagača iz 60 zemalja, a procjenjuje se da će ga posjetiti oko 12 tisuća posjetitelja, poglavito profesionalaca iz međunarodnog turističkog sektora i oko 900 novinara. (Hina)



Pisane vijesti