Nastup Hrvatske na specijaliziranom autobuserskom sajmu RDA u Kölnu

Slika /arhiva/HTZ_new_01.jpg

Na međunarodnom, najvećem specijaliziranom sajmu autobusera u Europi, 33. po redu RDA WORKSHOP-u, koji se održava u Kölnu od 7. do 9. kolovoza 2007. godine, Hrvatska turistička zajednica predstavlja turističku ponudu naše zemlje. Tijekom tri poslovna dana sajma održavaju se simpoziji, sastanci i druženja, predstavljanje novih turističkih proizvoda i destinacija, konferencije za tisak. Sve je podređeno kvalitetnoj organizaciji slobodnog vremena i putovanja.

Tiskovna konferencija Hrvatske turističke zajednice održat će se 8. kolovoza, a prezentaciju o hrvatskoj turističkoj ponudi i najnovijim izgrađenim prometnicama održat će pomoćnik direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Milo Sršen uz nazočnost pomoćnika ministra Želimira Kramarića.

Ovogodišnji hrvatski štand od 100 m2 nalazi se u hali 10.1. i okuplja suizlagače koji na svojim prostorima na štandu održavaju susrete i sastanke s poslovnim partnerima. Suizlagači na hrvatskom štandu su tvrtke: Valamar Hotels & Resorts, Arenaturist Pula, Maistra Rovinj, Laguna Novigrad, turistička agencija Travelana iz Rijeke, Dalmacija Holiday i hotel Zora iz Primoštena te Turistička zajednica Šibensko – kninske i Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije.

O važnosti i konkurentnosti sudjelovanja Hrvatske na RDA govori i to da na prostoru od 50.000 m2 turističku i prateću ponudu iz više od 30 zemalja predstavlja oko 1300 izlagača iz više od četrdeset branši: hotela, turoperatora, turističkih agencija, turističkih zajednica, zabavnih parkova, proizvođača autobusa i opreme, raznih uslužnih kompanija. Trodnevna burza ponude i potražnje – radionica, namijenjena je samo stručnim posjetiocima i novinarima, a prosječno se bilježi oko 14.000 posjeta.



Pisane vijesti