Poziv na informativne radionice za organizacije civilnog društva iz područja športa - potencijalne prijavitelje na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja

Središnji državni ured za šport, u Državnom proračunu za 2018. godinu, osigurao je za sufinanciranje športskih programa koje provode udruge iz sustava športa značajno veća sredstva nego prijašnjih godina. U 2017. godini sredstva za ovu namjenu iznosila su 1.500.000,00 milijuna kuna, dok će u 2018. godini ista iznositi 7.000.000,00 kuna.

Središnji državni ured za šport organizacijama civilnog društva kao potencijalnim prijaviteljima na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini, pruža podršku u vidu pripreme programskih prijedloga za prijavljivanje, kao i za provedbu programa sufinanciranih tim sredstvima.

Natječaj će biti objavljen u prvoj polovici 2018. godine, a podijeljen je u četiri osnovna područja:

  1. Poticanje bavljenja amaterskim športom i športskom rekreacijom;
  2. Poticanje programa obuke neplivača;
  3. Sufinanciranje organizacije športskih natjecanja;
  4. Sufinanciranje organizacije međunarodnih športskih konferencija.

Radi ograničenog broja mjesta, ispred jedne organizacije mogu se prijaviti najviše dva polaznika/ce na jednu od radionica koje će se održati u Središnjem državnom uredu za šport, Savska cesta 28/I, Zagreb, u sljedećim terminima:

  • 8. prosinca 2017. u 10:00 sati – prijave se primaju najkasnije do 6. prosinca;
  • 15. prosinca 2017. u 10:00 sati – prijave se primaju najkasnije do 13. prosinca.

 Kako biste prijavili polaznika/cu radionice molimo Vas popunite Obrazac za prijavu te ga pošaljite na adresu elektronske pošte: radionice-sport@sdus.hr.

Potvrdu da je prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja radionice.

Broj polaznika po svakoj radionici je 15 polaznika/ca.

Termine za radionice koje će se održati u 2018. godini objavit će se naknadno na mrežnim stranicama Središnjeg državnog ureda za šport.

Na radionici će biti objašnjena svrha i uvjeti prijave na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja sa ciljem pružanja relevantnih informacija o Natječaju i postupku prijave.Pisane vijesti