Čestitke rukometašima i vaterpolistima na velikim uspjesima

Slika /webslike/SDUS.jpg

Središnji državni ured za šport i državni tajnik Tomislav Družak čestitaju našim rukometašima i vaterpolistima zajedno s njihovim stručnim stožerima na novim velikim uspjesima koje su ovaj vikend ostvarili za Republiku Hrvatsku!
 

Srebrnom medaljom na Europskom prvenstvu rukometaši su ponovili sjajan uspjeh od prije 10 godina i tako su potvrdili konstantnost kvalitete posljednjih gotovo već 20 godina.

Čestitamo i na individualnim ostvarenjima Domagoju Duvnjaku i Igoru Karačiću koji su u ekipnom uspjehu dobili i pojedinačna priznanja svoje kvalitete i izvrsnosti.

Vaterpolisti se ovaj puta iz Mađarske vraćaju bez odličja, ali činjenica da su do sada već osvojili 28 medalja na velikim natjecanjima čini nas sigurnima kako će se već u sljedećoj prilici opet okititi novim odličjem.

Svi zajedno još jednom ste učinili da šport bude prva vijest i pokazali da nas naši športaši neće prestati oduševljavati niti u olimpijskoj 2020. godini.

Želimo vam puno uspjeha i u nastavku godine i ne sumnjamo da ćete nam pružiti još puno razloga za sreću i slavlje!Pisane vijesti