Donja Stubica dobila umjetnu stijenu za penjanje

  • Slika slike/Donja-Stubica-umjetna-stijena-naslovna.jpg
  • Slika
  • Slika

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 248.615,00 kuna, a Središnji državni ured za šport sufinancirao je ugradnju iznosom od 139.224,40 kuna

Nakon otvorene atletske staze u Kninu, obnovljenog parketa u športskoj dvorani Sveti Ivan Zelina, dovršenog opremanja športskog centra u Općini Novi Golubovec, školskih športskih dvorana u Općini Goričan i Solinu, danas je i Donja Stubica dobila novo športsko ruho čiju je izgradnju sufinancirao Središnji državni ured za šport.

U Sportskoj dvorani Donja Stubica ugrađena je umjetna stijena za penjanje, a primopredaji radova nazočili su ispred Grada Donja Stubica gradonačelnik Nikola Gospočić i pročelnica Silvija Knezić Vrhovec, dok su ispred Središnjeg državnog ureda za šport prisutni bili načelnik Darko Vučić i stručna suradnica Petra Tončić Lipovšćak.

“Iznimno smo zadovoljni što je završen još jedan projekt koji je sufinancirao Središnji državni ured za šport i što je Donja Stubica dobila mogućnost razvijanja još jednog športa. Vjerujemo kako će ova umjetna stijena za penjanje biti dobro iskorištena i kako će privući i velik broj novih korisnika koji se žele uključiti u neki vid bavljenja tjelesnom aktivnošću”, rekao je načelnik Vučić.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 248.615,00 kuna, a Središnji državni ured za šport sufinancirao je ugradnju iznosom od 139.224,40 kuna. Ugradnja umjetne stijene za penjanje u Donjoj Stubici jedan je od 22 projekta koja su sufinancirana temeljem Javnog poziva za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini.

 Pisane vijesti