Objavljen Javni poziv za sufinanciranje organizacije velikih sportskih manifestacija u 2019. godini

Središnji državni ured za šport 21. prosinca 2018. godine objavio je Javni poziv za sufinanciranje organizacije velikih športskih manifestacija u 2019. godini čiji je cilj poticanje i potpora organizacije velikih športskih manifestacija kao načina promidžbe športskih vrijednosti i popularizacije športa među građanima, unapređenja sustava športa te međunarodne športske promocije Republike Hrvatske.

Središnji državni ured za šport sufinancirat će troškove organizacije velikih športskih manifestacija koje u smislu ovog Javnog poziva predstavljaju športska natjecanja međunarodnog karaktera koja se održavaju na području Republike Hrvatske u vremenskom periodu od 1. siječnja 2019. godine do 31. prosinca 2019. godine te koje svojom prepoznatljivošću doprinose međunarodnom ugledu i promociji Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv za sufinanciranje organizacije velikih športskih manifestacija je 21. siječnja 2019. godine, a sve potrebne obrasce možete naći na sljedećoj poveznici.Pisane vijesti