POSLOVNA RADIONICA „BUY CROATIA“

Slika 18.–22.6.2008;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica organizira 21. lipnja, poslovnu radionicu „Buy Croatia“ za inozemne turističke gospodarske subjekte, i to za područje Zagreba i kontinentalne Hrvatske.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba realizirat će se boravak turističkih gospodarskih subjekata s uključenim studijskim putovanjem u trajanju od 18. do 21. lipnja 2008.

Inozemni turistički subjekti po dolasku u Zagreb, 18. lipnja, kreću u obilazak našeg glavnog grada. Sljedeći dan program obilaska uključuje i organizirani posjet muzeju Mimara, Muzeju za umjetnost i obrt, Muzeju grada Zagreba te Klovićevim dvorima, a večer će provesti u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Trećeg dana predviđen je izlet u okolicu Zagreba. Posjetit će grad Samobor i muzej Marton, Hrvatsko zagorje i dvorac Trakošćan, a putem će biti organiziran bogat program koji uključuje razgledavanje važnih turističkih potencijala i specifičnosti određenog odredišta kao i kušanje tradicionalnih jela. Put nastavljaju prema Varaždinu, gdje će uz obilazak grada posjetiti restoran i vinariju Zlatne gorice. Četvrtoga dana, točnije 21. lipnja predviđena je poslovna radionica u hotelu „Sheraton“ s početkom u 9.30 sati.

Prve dvije poslovne radionice „Buy Croatia“ održane su u Opatiji 24. svibnja 2008. za turističke gospodarske subjekte i za sudionike „meeting" industrije (MICE), a bile su organizirane u suradnji s Turističkim zajednicama Kvarnera i Istre.

Hrvatski turistički gospodarski subjekti mogu se dodatno informirati o projektu „Buy Croatia" na web stranicama Hrvatske turističke zajednice www.croatia.hr



Najave