Vijesti

Filtrirajte vijesti:
Od:
Do:
Pronađeno 517 vijesti.
Preporuka za treninge i športsko-rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima

Preporuka se primjenjuje na održavanje treninga i športsko-rekreativnih aktivnosti u svim rekreacijskim centrima, uključujući teretane i sve oblike športskih dvorana, a možete je pronaći na sljedećoj poveznici

12.05.2020. | Pisane vijesti
Ponovo počinju treninzi, a od 13. svibnja i rad teretana te fitness i sportsko-rekreacijskih centara

Održavanje treninga te rad svih navedenih djelatnosti mora se održavati sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

10.05.2020. | Pisane vijesti
Pravo na potporu za očuvanje radnih mjesta za ožujak do sada ostvarilo 480 pravnih osoba

Popis pravnih osoba koje su do sada ostvarile pravo na potporu za mjesec ožujak nalaze se na sljedećoj poveznici.

08.05.2020. | Pisane vijesti
Objavljen poziv Europske komisije za podnošenje prijedloga u području športa

Prijedlozi se mogu podnijeti za natječaje “Šport kao alat za integraciju i socijalnu uključenost izbjeglica” i „Razmjene i mobilnost u športu”

08.05.2020. | Pisane vijesti
Dostava dokaza o isplaćenoj plaći za korisnike sredstava potpore za očuvanje radnih mjesta

Korisnik sredstava (poslodavac) prilaže dokaze putem aplikacije na poveznici https://obrasci.sdus.hr popunjavanjem obrasca Podnošenje dokaza o isplaćenim plaćama.

06.05.2020. | Pisane vijesti
Državni tajnik Družak održao najavljeni sastanak s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo

„Naglašavam kako svi datumi i preporuke nisu definirani već samo predloženi te moraju biti usuglašeni s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo nakon čega će konačnu odluku donijeti Stožer za civilnu zaštitu RH“, rekao je Družak.

05.05.2020. | Pisane vijesti
Državni tajnik Družak sa suradnicima održao sastanke s čelnicima krovnih športskih udruženja i nacionalnih saveza

Na sastancima je naglasak stavljen na trenutačnu situaciju i sve probleme s kojima se susreće sektor športa, ali i na korake koje je potrebno poduzeti nakon završetka epidemije kako bi se šport čim prije vratio u normalno funkcioniranje

04.05.2020. | Pisane vijesti
Proširen popis korisnika potpore za očuvanje radnih mjesta

Sada na prijavu za potporu, sukladno članku 14. Zakona o sportu, pravo ostvaruju i udruge športske rekreacije, koje su registrirane za neku od športskih djelatnosti poput univerzalnih športskih škola i drugih korisnih športsko-rekreativnih aktivnosti za građane.

28.04.2020. | Pisane vijesti
Oslobađanje od obveze plaćanja doprinosa na novčane potpore primljene od Središnjeg državnog ureda za šport namijenjene očuvanju radnih mjesta u sustavu športa

Središnji državni ured za šport temeljem Odluke o potpori za očuvanje radnih mjesta u sustavu športa pogođenim koronavirusom (COVID-19), koju je državni tajnik Tomislav Družak donio 18. travnja 2020. godine, u ponedjeljak, 20. travnja 2020. godine u 10 sati otvorio je prijave za dobivanje potpore.

24.04.2020. | Pisane vijesti