Josipa Kusić i Dino Bubičić, Miss i Mister Hrvatske 2008.

Slika /arhiva/080706-missmr08-c.jpg

Nova Miss Hrvatske 2008. godine je Josipa Kusić, a pratilje su Sara Vulinović Zlatan i Isabell Brezović, dok je Mister Hrvatske Dino Bubičić, te pratitelji Predrag Platiša i Enes Muratagić - odlučeno je sinoć u izravnom prijenosu izbora na Hrvatskoj televiziji. Ministarstvo turizma Republike Hrvatske pokrovitelj je projekta Miss i Mister Hrvatske za ovu godinu, a sljedeće 2009. godine, izbor će se održati u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Nova Miss Hrvatske 2008. godine je Josipa Kusić, a pratilje su Sara Vulinović Zlatan i Isabell Brezović, dok je Mister Hrvatske Dino Bubičić, te pratitelji Predrag Platiša i Enes Muratagić - odlučeno je sinoć u izravnom prijenosu izbora na Hrvatskoj televiziji.

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske pokrovitelj je projekta Miss i Mister Hrvatske za ovu godinu, a sljedeće 2009. godine, izbor će se održati u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Prigodom potpisivanja ugovora o pokroviteljstvu, u Iloku prošli tjedan, ministar turizma Damnir Bajs je naglasio kako Ministarstvo turizma podržava raznolike manifestacije koje svjedoče o autohtonosti kraja, kao i one koje očuvanjem baštine razvijaju kraj i kao turističku destinaciju.

Sljedeće godine, ova će zabavno-glazbena manifestacija doprinijeti turističkoj promociji Iloka i Vukovarsko-srijemske županije, kao i čitave Hrvatske, rekao je ministar, dodavši kako Ministarstvo podupire mnoge kulturne, zabavne i programe gastronomsko-enološke ponude diljem Hrvatske s ciljem obogaćivanja ukupne turističke ponude. 



Pisane vijesti