Državni tajnik Družak sa suradnicima u radnom posjetu Gradu Splitu

  • Slika /webslike/Capture.PNG
  • Slika
  • Slika

„Želio sam se upoznati sa stanjem kakvo je trenutačno u Splitu, a jedna od glavnih tema bila je i realizacija projekta natkrivanja bazena na Zvončacu. Skrb o športskoj infrastrukturi jedan je od prioriteta Središnjeg državnog ureda za šport“, rekao je državni tajnik Družak.

Državni tajnik za šport Tomislav Družak danas je bio u radnom posjetu Gradu Splitu gdje se sastao s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom. U sklopu posjeta Družak je zajedno sa suradnicima održao sastanak s Krstulovićem Oparom te se upoznao sa stanjem športske infrastrukture u Splitu i problemima s kojima se susreću.

Jedna od tema sastanka bila je i natkrivanje bazena na Zvončacu za koje je Vlada Republike Hrvatske u Državnom proračunu u 2020. godini osigurala 7,5 milijuna kuna.

"Želio sam se upoznati sa stanjem kakvo je trenutačno u Splitu, a jedna od glavnih tema bila je i realizacija projekta natkrivanja bazena na Zvončacu. Skrb o športskoj infrastrukturi jedan je od prioriteta Središnjeg državnog ureda za šport“, rekao je državni tajnik Družak.

U sklopu posjeta gradu Splitu državni tajnik Družak s gradonačelnikom Oparom posjetio je i HNK Hajduk.Pisane vijesti